Så laddar du ner filmer från Disney Plus

Föreställ dig att du ska ut på en lång bilresa med barnen. Bilen är fullpackad med grejer, allting är med och nu ska ni köra i väg. Men redan första timmen blir ett av de små barnen ledset. Du tänker, ja men då får barnet se på en film en stund. Men på vägarna mitt ute i skogen finns ingen bra internetuppkoppling. Inga filmer fungerar att streama. Detta är ett ganska vanligt scenario. Men detta går att undvika genom att ladda ner filmer från Disney Plus.

Ja, eftersom vi nästan alltid har tillgång till internet idag är det lätt att glömma att faktiskt förbereda sig inför situationer när vi inte har det, som under en bil eller flygresa. Men det är enkelt åtgärdat. Med hjälp av programmet Audials Movie kan du spela in filmer från Disney Plus och sedan se om och om igen, även i de situationer eller platser där det inte finns någon internetuppkoppling.

Audials Movie – ett enkelt program att använda

Hur går man då till väga? Börja med att ladda ner Audials Movie. Det är ett program som är väldigt enkelt att använda och som inte ens kräver någon registrering för att börja använda. Läs mer om du har några frågor kring Audials Movie på deras hemsida. När du laddat ner programmet så öppnar du det och byter direkt till ”Video streaming” i Disney Plus sektionen. Öppna sedan den ikon som heter Disney Plus i Audials Movie. Här kan du följa de väldigt simpla instruktionerna för hur du ska börja din inspelning.

När du gjort detta är det bara att öppna Disney Plus i antingen Firefox eller Chrome. När du klickat igång den film du vill ha nedladdad så börjar inspelningen av denna direkt. Du behöver alltså inte göra någonting annat än att starta filmen. Enkelt!

Film som sparas automatiskt

När filmen har spelats klart så kommer denna att automatiskt sparas i Audials Movies egen spellista som kommer att komma upp på sidan. Härifrån kan du själv välja i vilket format du vill spara filmen, det fungerar med både MP4, 3GP, WMV och AVI. Det är till och med möjligt att spela in filmerna via Audials Movie i dubbelt så snabb hastighet som filmen faktiskt är och ändå inte förlora någon kvalitet på filmen. Det betyder att om du är ute i dålig tid och har ont om tid på dig så kan du ändå hinna spela in en film för att få med dig på resan eller vart du nu vill ha den.

Denna procedur som du nu lärt dig med Disney Plus fungerar också med alla andra streamingtjänster. Så det är bara att använda programmet på vilken annan streamingtjänst som du har lust med och ladda ner filmer eller serier där också. Kom bara ihåg att detta inte är filmer som du sedan kan sprida vidare, utan det är enbart till för privatbruk och ingenting annat. Så här är ett enkelt sätt att låta alla vara nöjda även ute på landet, i bilen eller andra platser utan internetuppkoppling.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0