Så laddar du enkelt ner musik från Spotify

Att gå på konserter i all ära. Det är fantastiskt att stå i ett folkhav och dansa och sjunga med till en favoritartists låtar. Visst är det så. Men konserter är ju någonting som sker så sällan. Det är i vardagen som musiken verkligen, varje dag spelar roll. Det är när vi går till gymmet, promenerar ute med hunden eller äter frukost på morgonen som musiken får en stor roll i vårt vardagsliv. Möjligheten att kunna lyssna när som helst, var som helst.

Och oftast är det ju också så, att vi kan lyssna på streamingtjänster var som helst och när som helst. Men så kommer plötsligt den situationen där det inte går att lyssna genom internet. När internetuppkopplingen tryter eller vi helt enkelt bara inte har mer internet kvar på mobilen. Där och då är det fantastiskt att ha tillgång till våra favoritlåtar även offline. Och detta går att göra med hjälp av Audials Music.

Första steget: ladda ner Audials Music

Om du vill ha tillgång till din musik i enkla MP3 filer som du kan ta med dig vart som helst så är alltså Audials Music ett program du kan använda dig av. Läs mer om Audials Music och hur det fungerar på deras egen hemsida. Men om du vill ladda ner musik från Spotify så räcker det att du läser vidare här. Det är nämligen otroligt enkelt. Det enda du behöver göra är att först ladda ner Audials Music. När du laddat ner programvaran är du redo att använda den.

Inne i Audials Music hittar du fram till ikonen som säger Spotify, där klickar du på där det står ”Play music in Spotify”. När du gjort det kan du välja hur hög kvalitet du vill ha på din inspelning och hur snabb inspelningen ska vara. Här gäller det dock att välja att inspelningen ska ske i normalt tempo. Om du väljer en snabbare hastighet finns det risk att Spotify upptäcker att du spelar in, vilket dem har en regel om att man inte får göra. Så vill du spela in utan att Spotify misstänker det ska du göra det i normal hastighet.

Musiken sparas i lätthanterliga filer

När du väl gjort detta så öppnar du Spotify och väljer den musik du vill spela in. Då kommer musiken faktiskt att automatiskt spelas in utan att du behöver göra någonting annat. Dessa filer sparas sedan och du kan välja att ha dem i antingen WMA, AAC eller MP3. Nu kan du lyssna på filerna på datorn eller föra över dem till din mobil. Så oavsett om du har internetuppkoppling eller ej så har du tillgång till dina favoritlåtar smidigt och enkelt. Sedan är det bara att upprepa med alla de låtar eller album som du har lust att ha nedladdade. När du nu vet hur man gör för att spara musik från Spotify kan du göra samma procedur om du vill spara musik från Amazon Music eller någon annan streamingtjänst. Glöm bara inte att det enbart är för privatbruk.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0