Avast Affiliate Program

Driver du en blogg eller en hemsida som handlar om internet, säkerhet, integritet eller datorspel och -program? Om du har en växande skara regelbundna besökare kan du ta chansen att tjäna extra pengar på alla dina uppdateringar och inlägg enbart genom att rekommendera och marknadsföra produkter du faktiskt använder. Avast Affiliate Program är ett av dessa affiliate-nätverk där du, genom att länka till utvalda produkter från Avast, också kan få en direkt procentuell del av försäljningen som denna länk genererar. Såhär fungerar Avast Affiliate Program.

Enkelt att gå med

För att få tillgång till Avast Affiliate Program bör du redan har en etablerad sajt med några hundra eller tusen regelbundna besökare. På SvenskaAffiliates.se kan du läsa mer om hur du når till den nivån. När du nått dit befinner du dig i ett bra läge för att börja tjäna pengar genom att bli länkpartner med Avast. Avast är, som du kanske vet, ett populärt virusprogram som erbjuder olika former av lösningar för både privatpersoner och företag. Du ansöker lätt till deras affiliate-program via CJ.com, där de är inkluderade.

Fördelar med Avast Affiliate Program

Avast har väldigt klara och enkla regler kring sitt affiliate-program och du kan ta del av all information på deras hemsida. De länkar du publicerar är giltiga i 60 dagar, och du kan tjäna 25 % på alla försäljningar som sker med hjälp av just dina personliga länkar. Blir du en av de mest framgångsrika medlemmarna i programmet kan du dessutom få extra belöningar och bonusar från Avast.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0