Undvik online brott i Sverige med Avast Secureline VPN

Har du någonsin blivit offer för online brott? Har du någon gång blivit hackad? Eller kanske din bekant? Nuförtiden är det mycket vanligt att brott sker på nätet och framför ens egna ögon. Det hörs talas om mor- och farföräldrar som bliver hackade av sin bankinformation konsant. Att leva i dagens värld var man är medveten om att någon har tillgång till ens varje klick på datorn är förståerligt oroväckande.

Med en krypterad internetuppkoppling håller du dig själv och din information säker från online brott. Avast Secureline VPN är en virtuell privat nätverk och ett utmärkt val för att börja skydda sig mot online brott. Det går att laddas ner på både Windows och Mac, samt på mobilen på både Android och IOS. VPNs har blivit allt mer vanliga bland helt vanligt folk. Att skydda sin privata information och hålla sig trygg på nätet är något de flesta vill göra.

Vad gör en VPN?

  • Skyddar ditt privatliv. Vill du surfa på nätet spårlöst så är en VPN något för dig. Då kan du med sökerhet surfa runt utan att någon tredje parter får din personliga information. På detta undviker du att din information säljs vidare av stora teknologibolag till olika företag. Du undviker att bli en produkt.
  • Håller dig trygg. Alltid när du kopplar dig till nätet finns det en risk att någon kan få tillgång till din dator eller mobil. En VPN möjliggör säker surfning på nätet och en känsla av trygghet, speciellt så du använder dig av okända nätverk till eksempel på ett café, shoppingcenter eller på flygplatsen. Så undivker du hackare på din enhet och därmed undviker du online brott!
  • Tillgång till blockerat innehåll. Med en VPN får du tillgång till massvis av media som kanske varit blockerat till ditt land. Har du lust att se på Netflix i andra länder? Eller kanske har du någon gång blivit besviken att din favorit serie på SVT Play inte kunde ses på utomlandsresan? Detta problem undviker du totalt med en bra VPN.
  • Snabbare nätverk. Beroende på vilken VPN du väljer så har du ofta tillgång till snabbare servrar och därmed snabbare nätverk jämför med var i världen du befinner dig.

Varför välja Avast Secureline VPN?

Avast Secureline VPN har serverplatser i 34 olika länder och 55 olika städer. Avast fungerar utmärkt på båda Mac och Windows, samt Android och IOS. Idall du har flera enheter som behöver en VPN, ger Avast dig möjlighteten att ansluta upp till 5 olika enheter samtidigt. På detta sätt kan också en större familj eller kompis gäng använda sig av samma paket samtidigt. Avast ger dig tillgång till 12 olika länder för att kolla på Netlif. Ifall du är osäker kan du börja med en 7 dagars gratis provtid. Ifall du oberoende skulle ångra dig köpet efter provtiden erbjuder Avast en 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Då man beställer Avast Secureline VPN kan man välja att betala 290.56 svenska kronor i månaden, eller direkt 4360.33 svenska kronor för hela året.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0