Undvik online bedrägerier med Säkerhetspaket från Northguard

Internet blir allt farligare och bedrägerier är idag vardag för den som vistas på nätet. Utöver det har du även farorna kring virus, ransomware och skadlig kod. Det är därför viktigare än någonsin att ha ett ordentligt antivirusprogram på sin dator. Det kan dock vara svårt att veta exakt vilket skydd ens dator behöver. Northguard har valt att göra det enkelt genom sitt Säkerhetspaket.

Använd ett ordentligt skydd

Din dator behöver ett skydd mot bedrägerier, nätfiske, virus, skadlig kod och ransomware. Det här är en enkel förklaring men det finns många olika faror på nätet att tänka på. Utöver säkerheten på din dator är det också viktigt att skydda dig mot stöld av dina personliga uppgifter.

Om du vill undgå online svindel med Northguard är det deras Säkerhetspaket du ska titta på. Det här kommer med ett totalt skydd mot virus, ransomware, skadlig kod och olika typer av bedrägerier. Det här är precis det din dator behöver även om du endast surfar på nätet och gör enklare saker på den.

Bedrägerier på nätet allt vanligare

Det blir allt vanligare med bedrägerier på nätet. Varje år ökar antalet försök och metoderna blir allt mer avancerade. Det är därför viktigare än någonsin att man har ett bra säkerhetsprogram på sin dator. Det här handlar dock inte endast om virus och skadlig kod, utan också om att skydda sig mot nätfiske.

Det här kan exempelvis handla om att dina uppgifter stjäls efter att du har lämnat ut dessa till en tredje part, en webbutik eller liknande. Du kan också lämna ut dina uppgifter till en bedräglig sida, något man ofta får direkt via sin mejl. Det är därför bra om du har ett program som skyddar dig mot detta, exempelvis genom att blockera dessa sidor eller mejl.

Med Säkerhetspaketet från Northguard får du ett effektivt skydd mot detta. Du kan även skydda dig mot så kallad Ransomware, program som spärrar din dator eller specifika filer och håller dessa som gisslan. Det här har också blivit allt vanligare under åren och är svårt att bli av med när man väl har drabbats.

Northguard erbjuder helhetslösningar

Northguard är ett relativt nytt säkerhetsföretag från Danmark. Företaget består av olika experter inom IT-säkerhet och har sedan tagit sig till länder som Sverige. Man har valt att erbjuda mer omfattande skydd som gör det enklare att skydda sig. Du får allting direkt via mejlen, vilket underlättar med installation och gör det lätt även för den som inte är IT-kunnig.

Med skyddet får du en mängd olika egenskaper som skyddar dig när du surfar på nätet. Du får bland annat säker webbläsning. Vidare får man ett identitetsskydd som gör dina personuppgifter säkra. Du får även många andra positiva saker som en brandvägg, föräldrakontroll och dylikt.

Alla dessa verktyg är otroligt viktiga för att hålla din dator säker. Med en helhetslösning slipper du också huvudvärken som man ofta får när det kommer till dator- och internetsäkerhet. Du kan göra det enkelt för dig och din familj genom att välja Northguard.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0