Ladda ner Avast gratis och testa

Ladda ner ett kraftfullt program mot virus som levereras i ett användarvänligt och gratis paket, med flera skanningslägen och extra verktyg för att säkerställa övergripande PC-säkerhet.

Ladda ner Avast via följande länkar:

Avast Gratis

Avast Antivirus

Avast Internet Security

Avast Ultimate

Komplett och anpassningsbart installationspaket

Konfigurera installationen för sköldar (filer, e-postmeddelanden och webb), säkerhetsverktyg och föredragna språk.

Säkerhetsverktygen ger dig möjlighet att skydda och rensa din webbläsare (t.ex. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox), uppdatering av mjukvaran för andra installerade program, fjärrhjälp för åtkomst på andra datorer och:

– SecureLine för kryptering mot spionprogram via VPN, GrimeFighter för systemrensning och underhåll.

– Rescue Disk för de värsta situationerna vid upptäckt av skadlig programvara och ett enkelt hanteringsprogram som rapporterar Avast-status till COM övervakningsprogrammet.

Olika skanningslägen med användardefinierade inställningar

Säkerställ datorn genom att utföra en komplett snabbskanning i områden där skadlig programvara är känd för att dölja sig som flyttbara enheter, anpassade kataloger eller i AutoStart-processer och tjänster vid varje Windows-start.

Avast standardkonfiguration är anpassad så att du inte behöver ändra några inställningar. Avancerade användare har möjlighet att anpassa inställningarna för rootkits, filtyper, exakta skanningsområden, heuristics, PUP och misstänkta filer, arkivformat, åtgärder vid upptäckt av skadlig programvara, prioritering vid skanning, rapporter, undantag och planering av skanning.

Obekräftade misstänkta hot kan sättas i karantän och undersökas för att besluta om de ska behållas eller tas bort och rapporter över skanningsaktiviteterna kan granskas i loggarna.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0